Compatibilitate 100%

Ai site? Te integrezi ușor în 3 pași. Suntem compatibili cu majoritatea platformelor. Nu ai site? Îți facem unul gratuit.

Integrarea site-ului tău în 3 pași simpli

Deții un site dezvoltat în una din urmatoarele platforme: Opencart, Prestashop, WooCommerce, Magento? Atunci integrarea cu platforma noastră este gratuită și se face foarte simplu, prin instalarea unui modul și atât. Nu necesită cunoștinte IT, doar accesezi meniul din admin, din site-ul tău și urci fișierul pe care îl punem la dispoziția ta.

Deții un site care este dezvoltat în alta platformă? Nici o problemă, te poți integra cu noi.

Îți facem site Gratuit

Dacă nu ai un site, îți putem face unul gratuit în Prestashop. Site-ul va avea adresa https://siteultau.easysales.ro însa poate fi mutat pe domeniul tău.

Ai posibilitatea de a popula site-ul cu produse prin opțiunea de import produse. Produsele pot fi importate fie din contul tău de eMAG, fie cu ajutorul unui csv.

După instalarea modulului, toate produsele din site-ul tău sunt preluate de easySales.ro. Din platformă, tu decizi pe ce marketplace să le listezi. De asemenea, ai posibilitatea de a pune adaos diferit în funcție de fiecare marketplace.

Dacă produsele tale nu au atribute, poți prelua atributele de la un alt produs, astfel documentarea va dura mult mai puțin.

Dacă ai poze pe negru iar marketplace-ul le dorește pe fundal alb ai posibilitatea de a păstra pozele pe site-ul tău pe fundal negru și de a pune alte poze pe marketplace-uri prin funcționalitatea de decuplare. Acest lucru este valabil și pentru denumire, atribute, descriere, EAN etc.