Link produs-ofertă

În cazul în care ai deja produse listate pe marketplace, pentru a putea sincroniza informația din marketplace cu cea din magazinul tau online sau virtual trebuie sa facem o legătură între produsul din site și produsul listat pe marketplace.

Acest proces este dependent de următorii factori :
1. Produsul trebuie să existe și în site.
2. Ambele produse trebuie să aibă un identificator comun, identic, fie el SKU (cod de produs), EAN (cod de bare), nume sau ID.

La generarea unei legături dintre un produs deja existent pe marketplace și unul din website, nu vom conecta decât prețurile (conform regulilor definite la conectarea marketplace-ului) și stocul, astfel încât să nu afectăm documentații de produs deja valide.

Autolink

Primul pas este sa mergi in zona de Marketplace -> Autolink din platforma easySales

Autolink va crea legături automat între toate produsule existente în magazinul tau online sau in magazinul virtual și cele din marketplace daca au comun unul dintre cei 4 identificatori menționați mai sus.

Link individual

În zona Marketplace-uri -> Oferte, produsele care nu au legături create cu produsele din website, vor apărea ca fiind Unlinked, ceea ce înseamnă că informația produselor nu va fi reîmprospătată.
Pentru a putea crea această legătură apasă butonul Link și identifică produsul din website.

Website -> Completează acest câmp cu numele site-ului doar în cazul în care utilizezi mai multe website-uri din platforma easySales.
Category -> Categoria din site din care face parte produsul. Optional
Brand -> Brandul din site din care face parte produsul. Optional
Product -> Realizează o căutare în produsele din website, fie pe baza numelui, fie pe baza codului de produs (SKU).


Ulterior apasă Creeaza legatura .

Repetă acest proces pentru toate ofertele deoarece aceste nu sunt sincronizate si nu se transmite nici un fel de informatie din magazinul tau online sau virtual.

Te-a ajutat acest articol? Da 1 Nu

Cum te putem ajuta?