Link produs-ofertă

În cazul în care ai deja produse listate pe marketplace, pentru a putea sincroniza informația din marketplace cu cea din site trebuie sa facem o legătură între produsul din site și produsul listat pe marketplace.

Acest proces este dependent de următorii factori :
1. Produsul trebuie să existe și în site.
2. Ambele produse trebuie să aibă un identificator comun, identic, fie el SKU (cod de produs), EAN (cod de bare) sau nume.

La generarea unei legături dintre un produs deja existent pe marketplace și unul din website, nu vom conecta decât prețurile (conform regulilor definite la conectarea marketplace-ului) și stocul, astfel încât să nu afectăm documentații de produs deja valide.

Autolink

În zona de Integrări -> Marketplace-uri din platforma easySales, în box-ul marketplace-ului pe care ai oferte deja create, vei găsi următoarele opțiuni de Autolink.

Autolink va creea legături automat între toate produsule existente în site și cele din marketplace care au unul dintre cei 3 identificatori sus menționați comuni.

Link individual

În zona Marketplace-uri -> Oferte, produsele care nu au legături create cu produsele din website, vor apărea ca fiind Unlinked, ceea ce înseamnă că informația produselor nu va fi reîmprospătată.
Pentru a putea creea această legătură apasă butonul Link și identifică produsul din website.

Website -> Completează acest câmp cu numele site-ului doar în cazul în care utilizezi mai multe website-uri din platforma easySales.
Category -> Categoria din site din care face parte produsul. Optional
Brand -> Brandul din site din care face parte produsul. Optional
Product -> Realizează o căutare în produsele din website, fie pe baza numelui, fie pe baza codului de produs.


Ulterior apasă Create Link și repetă acest proces pentru toate ofertele.

Te-a ajutat acest articol? Da 1 Nu

Cum te putem ajuta?