Product Update easySales Iunie 2023

easySales Product Updates v1.2.14

Această versiune aduce 2 noi marketplace-uri: Vivre România și OLX Bulgaria. Suplimentar, am introdus posibilitatea de a modifica prețurile ofertelor în masă pe baza unui import din Excel și am introdus un element nou, “Tag-uri” pentru comenzi.

Vivre Marketplace

VIVRE Marketplace s-a lansat în anul 2020 și se concentrează momentan pe articole din categoriile DYI, jucării, articole pentru hobby-uri, art & crafts, electronice și IT. Pentru a te înregistra în Vivre marketplace, accesează link-ul https://www.vivre.ro/info/vivre-marketplace

După înregistrare, poți conecta marketplace-ul în platformă completând detaliile din zona Integrari -> Markteplace -> Vivre. Ai grijă să utilizezi credențialele de API din platforma Vivre:

Credențiale API Vivre

Modul de funcționare este foarte similar cu celelalte marketplace-uri. Un diferențiator principal este reprezentat de fluxul diferit de mapare categorii. Momentan, toate caracteristicile Vivre sunt opționale. În cazul în care produsele tale conțin anumite caracteristici este indicat să le adaugi:

Mapare categorii Vivre easySales

Vivre Marketplace este disponibil în toate cele 9 țări în care compania este prezentă: România, Bulgaria, Grecia, Croația, Slovacia, Slovenia, Cehia, Ungaria, Polonia. Momentan, în easySales se pot conecta doar operațiunile din România. Integrarea va fi extinsă cu suport și pentru restul țărilor în lunile ce vor urma.

OLX BG

Pentru utilizatorii beta este disponibilă în zona Integrari -> Marketplace și integrarea cu OLX Bulgaria. Înregistrarea se poate efectua de aici. În momentul adăugării unui produs pe marketplace, documentația va fi tradusă automat în limba bulgară. Traducerea poate fi verificată și corectată editând produsul și vizitând tab-ul de traduceri. În cazul în care dorești acces la funcționalitățile beta, contactează suportul.

Traducere automată easySales

Tag-uri comenzi

În pagina de comenzi am adăugat posibilitatea de a adăuga “Etichete” sau “Tag-uri”. Acestea sunt utile pentru a asigna diverse stări personalizate comenzilor, acestea putând fi ulterior filtrate pentru o identificare ușoară.

Etichete comenzi easySales

Editare prețuri oferte în masă

Pentru o manipulare mai facilă a prețurilor în campaniile efectuate pe marketplace, acestea pot fi acum editate în masă prin import/export. Modificarea prețurilor în această manieră presupune automat decuplarea câmpurilor (sincronizarea cu magazinul online este oprită). Atenție – prețurile sunt modificate în moneda locală (exemplu, pentru eMAG BG – HUF)

easySales editare în masă prețuri excel

Export Documente

Documentele generate (facturi, awb-uri) pot fi acum descărcate bulk fără să fie introduse în grupuri de procesare în prealabil. Funcționalitatea este disponibilă accesând zona “Descarcă” din pagina de comenzi:

Export documente generate easySales

Vezi aici toate modificările efectuate: https://easysales.ro/ro/changelogs. Dacă ai întrebări scrie-ne mai jos în comentarii sau contactează suportul easySales.