Despre noi

Bine ați venit la easySales!

Cine suntem?

Suntem o echipă motivată să ajute comercianții sau magazinele online să se integreze cu marketplace-uri, să gestioneze eficient și automatizat comenzile și procesele repetitive de vânzare de pe marketplace-urile cu care sunt parteneri.

Fondatorul Iulian Cazacu, dezvoltatorul de produs a colaborat de-a lungul timpului cu foarte multe magazine online, la construcția și optimizarea acestora și a observat recurența problemelor și procesele care pot fi îmbunătățite:

“cu platforma easySales s-a dorit realizarea unei soluții „plug-and-play” cu minim de implicare tehnică a clienților, o soluție IT inteligentă, automatizată, la costuri de abonament lunar avantajoase”.

Echipa easySales construiește parteneriate solide alături de clienții săi pe care îi ajută să testeze noi canale de vânzare prin integrarea cu marketplace-uri populare, să vândă mai repede automatizat, salvând timp cu procesele repetitive și bani prin alocarea eficientă a forței de muncă.

our_story
our_story

Povestea noastră!

Firma a fost fondată în anul 2017 de către Ciprian și Iulian Cazacu care au cumulat o experiență vastă în domeniul IT, în special în zona de eCommerce, în zone precum arhitectura software și business intelligence.

Creștem frumos împreună!

Dea la începutul anului 2019, de când platforma easySales a fost lansată, peste 500 comercianți și-au automatizat procesele de listare produse și procesare de comenzi.

Utilizatorii easySales au listat peste aproape 2.500.000 produse în marketplace-uri diverse și au procesat aproape 1.500.000 de comenzi în valoare de peste 65.000.000 Euro.

Astăzi, vrem să urmăm câteva direcții importante:
  • Să atragem clienți importanți din piață și să ne facem cunoscute serviciile.
  • Să încheiem parteneriate cu organizații IT care doresc să ne recomande clienților lor.
  • Să continuăm să inovăm și să dezvoltăm platforma easySales.
  • Să creștem permanent competențele interne ale angajaților noștri.
  • Să oferim sprijin comunității de eCommerce.
  • Să fidelizăm clienții cu care lucrăm.

Planuri de viitor

Începând cu anul 2020 dorim să creștem piața utilizatorilor easySales, oferind acces la cât mai multe marketplace-uri străine. De aceea, în prezent lucrăm intens la integrări cu lideri mondiali la nivel de marketplace precum Amazon, eBay, Wallmart, Asos, etc.

De asemenea dorim ca platforma noastră să fie mereu îmbunătățită prin funcții, de aceea avem o politică de dezvoltare bazată pe sugestiile și feedback-ul utilizatorilor.

our_story

Echipa easySales

Echipa noastră se diferențiază prin profesionalism, învățare continuă, dedicare și determinarea de a face ca lucrurile să meargă foarte bine! Pentru a susține aceste deziderate învățăm constant, citim și implementăm cele mai bune practici din domeniu, mergem la conferințe, ținem legătura cu mediul de afaceri, aflăm care sunt ultimele tehnologii, tratăm cu seriozitate fiecare parteneriat care pentru noi înseamnă o oportunitate de evoluție.

Măsurăm rezultatele și ne bucurăm să vedem clienți mulțumiți și mai productivi.

În cadrul acționariatului regăsim un grup de 4 investitori care își aduc un aport important la dezvoltarea firmei prin experiența vastă de 20 de ani în domeniul start-up-urilor, consultanță în managementul investiției și în dezvoltarea de businessuri de succes.


Echipa easySales

member

Iulian Cazacu

Co-Founder / Product Development
member

Ciprian Cazacu

Co-Founder / Business Development
member

Valentin Sîrbu

Senior Web Developer
member

Diana Meteș

Marketing Manager