Rólunk

Üdvözöljük az easySales oldalán!

Kik vagyunk?

Olyan csapat vagyunk, amely motiváltan segít a kereskedőknek vagy az online áruházaknak beilleszkedni a piachoz, hatékonyan és automatikusan kezelni a megrendeléseket és az ismétlődő értékesítési folyamatokat azokon a piactereken, amelyekkel partnerek.

Az alapító, Iulian Cazacu, a termékfejlesztő az idők folyamán számos online áruházzal együttműködött az építés és az optimalizálás során, és megjegyezte, hogy a problémák és a folyamatok megismétlődhetnek:

“Az easySales platformmal egy olyan" plug-and-play "megoldást szerettünk volna létrehozni, amely minimális műszaki vevői részvételt jelent, intelligens, automatizált informatikai megoldást, előnyös havi előfizetési költségekkel.”.

Az easySales csapata szoros partnerséget épít ki ügyfeleivel, amelyek segítenek nekik az új értékesítési csatornák tesztelésében a népszerű piachoz való integrációval, gyorsabb automatizálással, időmegtakarítással az ismétlődő folyamatokkal és a pénzzel a hatékony munkaerő-elosztás révén.

our_story
our_story

A mi történetünk!

A céget Ciprian és Iulian Cazacu alapította 2017-ben, akik kiterjedt tapasztalatokat halmoztak fel az IT területén, különösen az e-kereskedelem területén, olyan területeken, mint a szoftverarchitektúra és az üzleti intelligencia.

Gyönyörűen növekedünk együtt!

2019 eleje óta, az easySales platform elindítása óta több mint 1000 kereskedő automatizálta terméklista- és megrendelésfeldolgozási folyamatait.

Az EasySales felhasználói több mint 2.500.000 terméket soroltak fel olyan piacokon és csaknem 1.500.000 megrendelést dolgoztak fel, több mint 65.000.000 euró értékben.

Ma néhány fontos irányt szeretnénk követni:
  • Fontos vásárlók vonzása a piacról és szolgáltatásaink ismertté tétele.
  • Vegyünk partnerséget olyan informatikai szervezetekkel, amelyek ajánlani szeretnének minket ügyfeleiknek.
  • Folytassuk az innovációt és az easySales platform fejlesztését.
  • Támogassuk az e-kereskedelmi közösséget.
  • Megtartani azokat az ügyfeleket, akikkel dolgozunk.

Jövőbeli tervek

2021-tól kezdve szeretnénk növelni az easySales felhasználók piacát, minél több külföldi piacteret kínálunk. Éppen ezért jelenleg keményen dolgozunk az integrációkon olyan világpiaci vezetőkkel, mint az Amazon, az eBay, a Wallmart, az Asos stb.

Azt is szeretnénk, ha platformunkat mindig a funkciók fejlesztenék, ezért fejlesztési irányelveket alkalmazunk, amelyek felhasználói javaslatokon és visszajelzéseken alapulnak.

our_story

Az easySales csapata

Csapatunkat megkülönbözteti a szakmaiság, a folyamatos tanulás, az odaadás és az elszántság, hogy a dolgok nagyon jól menjenek! E célok támogatása érdekében folyamatosan tanuljuk, elolvassuk és megvalósítjuk a legjobb gyakorlatokat a területen, konferenciákra járunk, kapcsolatot tartunk az üzleti környezettel, megtudjuk, melyek a legújabb technológiák, komolyan vesszük minden egyes partnerséget, amely számunkra az evolúció lehetőségét jelenti.

Mérjük az eredményeket, és örülünk, hogy elégedett és produktívabb ügyfeleket láthatunk.

A részvényesek körében 4 befektetőből álló csoportot találunk, akik jelentős mértékben hozzájárulnak a vállalat fejlődéséhez a 20 éves hatalmas tapasztalat révén az induló vállalkozások, a befektetési menedzsment és a sikeres vállalkozások fejlesztése terén.


Az easySales csapata

member

Iulian Cazacu

Co-Founder / Product Development
member

Ciprian Cazacu

Co-Founder / Business Development
member

Valentin Sîrbu

Senior Web Developer
member

Diana Meteș

Marketing Manager